STØT
OS
Støt os
Menu

Værd at vide som koordinator

Nyheder, tips og ideer

I august måned planlægger vi at ringe til indsamlere
I august måned planlægger vi at ringe her fra landssekretariatet rundt til de indsamlere, som henover sommeren har meldt sig til landsindsamlingen. Vi ringer først og fremmest og siger tak, fordi de har meldt sig og spørger, om de skulle have nogle spørgsmål til selve indsamlingen – og ikke mindst spørger vi, om de har mulighed for at tage en ven, familiemedlem eller kollega med til indsamlingen. For jo flere indsamlere vi er lørdag den 19. september des sjovere er det både for jer og for indsamlerne. Og ikke mindst betyder flere indsamlere, at vi kan samle flere penge ind til foreningens arbejde.

Har I spørgsmål til telefonopkaldene, er I som altid mere end velkommen til at kontakte os på indsamling@alzheimer.dk


Vær med til at sprede ordet i dit lokalområde
Vi har brug for mange indsamlere, og I er som koordinatorer de bedste til at sprede budskabet i jeres lokalområde! Når vi står sammen og arbejder i fællesskab, kan vi gøre en afgørende forskel.

Vi ved fra tidligere år, at hver indsamler som tommelfingerregel får ca. 1.000 kr. i indsamlingsbøtten. Helt konkret betyder det, at jo flere indsamlere vi er lørdag den 19. september, des flere penge kan vi samle ind til foreningens arbejde.

Som koordinator får du tilsendt plakater og flyers, som opfordrer folk til at melde sig indsamler, som du meget gerne må dele ud. Men derudover kan du faktisk også være til at sprede ordet om landsindsamlingen fra din egen stue. Tag et kig på den side, vi har lavet til dig, med inspiration til, hvad du kan dele på Facebook eller andre sociale medier. Du finder siden HER

 

Fordeling af indsamlerne
Du er velkommen til at lade indsamlerne samle ind, der hvor de bor. Hvis du fx kender til en butik, I deres område, som vil være god at samle ind foran. Alle behøver ikke være placeret centralt inde i byen. Når du downloader listen over de indsamlere, der er tilknyttet dit mødested, kan du se hvor folk bor og evt. placere dem ud fra denne oplysning.

 

Indsamling foran butikker
Vi anbefaler, at du placerer nogle af indsamlerne foran jeres lokale supermarkeder. Det er et rigtig godt indsamlingssted, da der passerer mange mennesker forbi.
Vores erfaring er, at de fleste butikker er åbne og imødekommende overfor at I samler ind foran deres forretning. Det er blot vigtigt, at du på forhånd laver en aftale med den pågældende butik om, at I dukker op på indsamlingsdagen.

Støt os