STØT
OS
Støt os
Menu

Mød en indsamler

”Min mor havde demens og døde i januar 2017. Det er virkelig hårdt som pårørende at sidde tilbage og se, hvordan dem man holder af forsvinder fra dag til dag. Derfor ønsker jeg at støtte en god sag. Det er det mindste jeg kan gøre”

Marie-Louise Truelsen

- Hvorfor meldte du dig som indsamler?
Min mor har haft demens og døde i januar måned. Jeg ønsker derfor at støtte sagen og tænker ”det er det mindste jeg kan gøre”.

- Hvad er dit bedste minde fra dagen?
Det var alle de positive reaktioner jeg fik fra de mennesker, jeg mødte på gaden. Lige så snart jeg fik præsenteret mig, var folk ivrige efter at høre mere om sagen, og mange begyndte også at dele deres egne historier.

- Hvorfor vil du anbefale andre til at sige ja til at samle ind?
Det vil jeg, fordi det er en super vigtig sag at støtte. Alzheimers sygdom er en sygdom, som flere og flere vil blive ramt af. Vi er nødt til at støtte forskningen, så vi får mere viden om demens og forhåbentlig kan komme frem til nogle konkrete ting, man kan gøre. Jo mere viden og oplysning vi har, jo bedre kan vi forstå den her sygdom.

- Hvorfor synes du det er vigtigt, at Alzheimerforeningen samler ind?
Igen fordi vi skal støtte op om den forskning der er og finde frem til, hvordan vi kan forbygge demenssygdom. Men også for at hjælpe dem, som rammes af demens, og ikke mindst de pårørende. Det er virkelig hårdt som pårørende at sidde tilbage og se, hvordan et menneske, man elsker, forsvinder fra dag til dag.

 

Meld dig som indsamler her >>

 

Senest opdateret d. 12. juli 2021
Relateret
Fejl ved indlæsning af Partial View script (fil: ~/Views/MacroPartials/List Item.cshtml)