STØT
OS
Støt os
Menu

”Det er meget vigtigt, at der er viden om demens”

Karen har samlet ind til Alzheimerforeningens landsindsamling, lige siden hendes søster fik konstateret Alzheimers sygdom i en alder af blot 58 år. ”

Da Karen Zubaris søster 58 år, fik hun diagnosticeret Alzheimers sygdom – og kort tid efter kom søsteren på plejehjem.

”Det har været hårdt at se det gå ned ad bakke og se hende blive så syg, uden at kunne gøre andet end at prøve at lindre det,” siger Karen. 

Karens søster gik desværre bort for knapt et år siden, men Karen holder fast i at samle ind til Alzheimerforeningens Landsindsamling, som hun været med til de seneste fem år. 

”Jeg synes, det er meget vigtigt, at der er viden om demens. Hvis vi får mere kendskab i befolkningen til, hvad sygdommen er og indebærer, så vil vi også blive bedre til at håndtere det. Og det håber jeg, indsamlingen kan være med til,” siger hun.

”Når man er med til indsamlingen og går rundt på gaden, møder man en del mennesker, som fortæller deres historier om demens, og hvor man måske kan spejle sig selv i deres oplevelser eller dele sine erfaringer. Man får en god snak med mange mennesker, for det berører rigtig mange mennesker.”

 

Meld dig som indsamler her >>

 

Senest opdateret d. 10. august 2021
Relateret
Fejl ved indlæsning af Partial View script (fil: ~/Views/MacroPartials/List Item.cshtml)